Hakkımızda

'Önce Ahlak ve Maneviyat' ilkesiyle milli ve manevi değerlerine sahip çıkacak bir nesil yetiştirme ideali taşıyan okulumuz 1998'de Eğitim-Öğetime başlamıştır.Konya merkezli Rahmet Eğitim A.Ş. öncülüğünde kurulmuş okulumuz her yıl artan akademik başarısı ve uyguladığı eğitim misyonu ile çevresinde sevilen ve istenen bir kurum olmuştur.Okulumuz ilk mezunlarını 1999-2000 eğitim-öğretim yılı sonunda vermiştir.

1609 metrekare arsa üzerine zemin + 4 kat + çatı şeklinde oluşturulan binamız 192 kontenjanlı olup tam gün eğitim vermektedir.

Okulumuz öğrencilerine ilkokul ve ortaokul olmak üzere toplam 8 yıllık bir eğitim-öğretim sunmaktadır.2013 yılına kadar okulumuzda hizmet veren anasınıfımız 2013-2014 eğitim-öğretim yılı itibariyle Kartal-Yakacık'ta Yakacık Bahtiyar Anaokulu olarak hizmete devam etmektedir.Değişen sınav sistemlerini yakından takip eden okulumuz  her bir sınav sistemine hızla adaptasyon sağlamış ve öğrencilerini sınavlara en uygun şekilde hazırlamıştır.Gelişen teknoloji ile birlikte 2014 yılından beri bütün sınıflarına akıllı tahta uygulamasını başlatmak suretiyle eğitim-öğretime gerekli teknik ve teknolojik desteği sunmuş bulunmaktadır.Kuruluşundan beri çevresinde sürekli birinciliklerle anılan , sınavlarda sürekli ilçe birincisi çıkaran okulumuz, onlarca öğrencisine Fen lisesi,Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi,Sosyal bilimler lisesi vb. liseleri kazandırarak başarısını perçinlemiştir.

Okulumuzda öğrencilerimizin fiziksel ve zihinsel gelişimleri için futbol,voleybol,basketbol,satranç ve masa tenisi dersler verilmektedir.Yine isteğe bağlı yüzme kursları düzenlenmektedi.Okulumuz;sosyal sorumluluk çerçevesinde ''Her sınıfın bir yetimi var'' projesi ile yetimleri sahiplenmeyi ve okul çevresindeki ihtiyaç sahiplerine yardım ederek düşkün ve yoksullara yardım etme bilincini öğrencilerine aşılamaktadır.Tarihi, bilimsel, sosyla ve kültürel gezilerle eğitime katkı sağlamaktadır.

Okulumuz zamanın ihtiyaç duyduğu misyonu ,deneyimli ve terübeli kadrosu ile öğrencilerine yeni başarılar kazandırarak yoluna devam etmektedir.