ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZLE LUNAPARKTAYIZ

İnsanın doğası gereği müsPet bütün duyguları yaşamaya ihtiyacı var. Sevgi, mutluluk, hüzün, korku, heyecan... Biz de bunların bir kısmını okulda yaşattığımız öğrencilerimize, bir kısmını da etkinlik alanlarında yaşatmak üzere lunaparkın yolunu tuttuk. Müthiş bir heyecanla çıktığımız lunapark yolculuğunda öğrenciler daha servislerin içerisindeyken hangi alete ne kadar bineceğinin hesabını yapıyorlardı. Lunaparka vardığımızda herkes yolda kurguladığı aracın başında bitti. Öğrenciler araçların içerisinde parlayan gözlerle araçların hareket etmesini bekliyorlardı. Araçların hareketiyle birlikte gülen yüzler, az sonra yerini korku heyecan karışımı duygularla atılan çığlıklara bırakmıştı. Öğrenciler ilk saatlerden itibaren binmedikleri araç bırakmazken, günün bitimine çokÇa salgılanmış adrenalin, büyük bir mutluluk ve tabi koşturmacanın verdiği yorgunluk kaldı.