HOŞ GELDİN YA ŞEHRİ RAMAZAN

Rahmet, mağfiret ve cehennemden azad olunma ayı olan Ramazan’ı ihya ettiğimiz şu günlerde öğrencilerimizin zihin dünyalarına bu ayın ne mana içerdiğini, bu ay içerisinde bulunan Kadir Gecesi’in ne manaya geldiğini işledik. Ramazanı verimli geçirmenin bir ömre bedel olduğuna değindik. Bu ayda yapılan ibadetlerin yüz katı sevap kazanılacağını, Kadir Gecesi yapılan ibadetin ise bin aylık bir ibadete karşılık geleceğini öğrencilerimizle paylaştık. Öğrencilerimizde Ramazan heyecanını oluşturarak ruhlarını bu rahmet iklimine hazırladık. Onlarda yaptıkları etkinliklerle bu heyecanı okul olarak yaşatmayı hedeflediler. Herkesin ilgisini çeken panolar hazırladılar ve ayrıca Ramazan davulcusu görseliyle fotoğraflar çekindiler.