BOWLİNG ETKİNLİĞİ

İnsanoğlu her daim kendini geliştirmekteyken aile ve okul bu gelişim sürecinin bir paydası olmuştur şimdiye kadar. Tabii; gelişim sürecinin sadece zihinsel değil, aynı zamanda fiziksel yönüne de katkıda bulunmak lazım. Öğrencilerimiz ergenlik dönemini yaşarlarken onları dalgalı zihin dünyalarını durultmak, gelişen bedenlerini nasıl kontrol edeceklerini öğretmekte bizlerin görevi. Bu dönemi yaşayan öğrencilerimizle, hem sınav streslerinden kurtulsunlar hem de gelişen bedenlerinde el ayak koordinasyonunu sağlayabilsinler diye bowling etkinliği gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin çocuksu arzularını kırmayıp birde çarpışan arabalara binerek daha dingin bir ruh haliyle ramazana ramak kala bir günü nihayete erdirdik.